Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kambo legesenter
Forhastet og ukomfortabelt
Lege: Nina Fossum Lyngstad SkrevetOpplevde at hun hadde svært dårlig tid. Følte ikke at jeg ble tatt på alvor, og opplevde at hennes hovedfokus var å få meg ut av kontoret. Synes hun altfor lett skriver ut reseptbelagte medisiner som krever mye bedre kartlegging, informasjon og oppfølging.
Byttet tvert etter to timer hos Nina.
Trygg og blir hørt
Lege: Tori Kalleberg Aaker SkrevetDessverre fjerna helfo meg vekk fra henne. Var veldig fornøyd. Vil tilbake. Er veldig trygg på henne
Eksepsjonell.
Lege: Nina Fossum Lyngstad SkrevetNina, har som min kjære fastlege (i nesten 3 år) vært enestående.
Hun har hjulpet meg gjennom en lang periode med et mildt sagt ustabilt og vanskelig, uutholdelig sykdomsforløp av kronisk auto-immune lidelse.
Med et engasjement, forståelse og vilje til å hjelpe føler du deg sett, hørt og tatt seriøst med omsorg av sjelden grad.
Begrepet ”Profesjonelt dyktig" er faktisk å underdrive her. Ubeskrivelig takknemlig er jeg!
E.
Fantastisk lege.
Lege: Lars Eric Fredrik Hassel SkrevetJeg er så fornøyd med Fredrik, han lytter til deg, å har en utrolig husk, gir seg god tid. Føler meg oppmuntret etter et besøk, han følger deg opp i forhold til medesiner, så denne legen kan virkelig anbefales.
Hjelpsom og kunnskapsrik
Lege: Tori Kalleberg Aaker SkrevetByttet fastlege til Tori da jeg flyttet til Moss og hun hjalp meg å utrede mine stoffskifteproblemer mm. Hun tok prøver, startet meg på nødvendig medisin og var tydelig på hva vi kunne gjøre. Hun lyttet og forstod mine utfordringer, og tok de på alvor. Hun har hjulpet meg mye i ett og et halvt år både med sykdom, kosthold og utfordringer med mental helse. Kan med god samvittighet anbefale henne.