Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Onsøy Legesenter
Hadde alle vært som han!
Lege: Elling Bergland SkrevetSkal ikke legge ut for mye på denne siden!
Jeg er utrolig glad i ettertid for at jeg måtte bytte fastlege.
Han er alltid der for sine pasienter. Pasientene blir tatt på alvor.!
Godt å vite at noen tar sin profesjon på alvor!!
Uprofesjonell
Lege: Cathrine Ramstad Andersen SkrevetSitter bare å glaner i PC,n. Og en må være omtrent dødssyk for å ta en helseundersøkelse. Og nå sist jeg var der, skulle hun videre sende meg for ultralyd, og ukene gikk så til slutt ringte jeg stedet hvor ultralyden skulle være, og de hadde ikke noe registrering på meg.. Mest sannsynlig legen som ikke sendte avgårde rekvisisjonen. Uproft.
Helt fantastisk!
Lege: Elling Bergland SkrevetFet eneste som bekymrer meg med denne legen, er om han noensinne får tatt seg lunsjpause. Han er faglig dyktig og engasjert.
Lite imøtekommende, uinteressert og feildiagnosering.
Lege: Cathrine Ramstad Andersen SkrevetHar en sønn som ble diagonisert med kronisk lungebetennelse i vinter. Fastlegen trodde at dette kunne skyldes astma. Vi ble henvist til Øre, Nese og Halslege - fikk time etter 6 mnd. Da min sønn endelig fikk time fikk vi beskjed om at vi skulle ha vært hos en lungespesialist dersom fastlegen mente/trodde at min sønn hadde astma.
Det er dessverre ikke første gang vi har opplevd at vi har blitt henvist feil/unødvendig.
Undertegnede skulle ta en en ordinær underlisvundersøkelse fikk beskjed om pga problemer med spiralens plassering kunne dette ikke gjennomføres av henne. Hun henviste deretter til gynekolog som stilte seg uforstående til at ikke fastlegen selv kunne ha gjennomført undersøkelsen.
Har dessverre opplevd at Cathrine Ramstad virker lite imøtekommende de få gangen hvor jeg har hatt legekonsultasjon samt at hun er alltid forsinket til sine legetimer.
Vil fra og meg i dag forsøke å få plass hos en annen lege på Onsøy Legesenter.
Fastlegen trodde han kunnHan ble henvist videre til Øre, Nese Halslege.
Endelig...en lege som er akkurat som en lege skal være..
Lege: Elling Bergland SkrevetByttet lege i fastlegeordningen 3 ganger med kun mulighet for å bli kastet rundt i systemet...prøv denne..prøv denne osv...og da etter 3 forsøk på bytte så kom jeg inn til dr bergland ,noe ventetid som syntes dumt...men etter å selv oppleve at han bruker den tid på deg som han selv vurderer du trenger så er det veldig ok at ting tar tid på gangen...han følger opp 100 % ,og sammen med sine medhjelpere så er dette dømt å lykkes for de som knytter til seg denne legen og plassen...ser frem til videre behandlinger..noe jeg aldri gjorde tidligere..