Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Onsøy Legesenter
God lege
Lege: Cathrine Ramstad Andersen SkrevetLyttende og hyggelig. Byttet for en tid tilbake, og er veldig glad for det. Bruker tid på meg som pasient og henviser videre om nødvendig.
Gi henne litt tid
Lege: Cathrine Ramstad Andersen SkrevetHun kan virke sur og overlegen og jeg ser mange skriver at hun ser kun i PC og ikke på pas! Etter hvert som man har hatt henne som lege og hun blir kjent med deg som pas, så har jeg likt henne mer og mer!!!
Ja hun er alltid forsinket, men hun tar seg god tid til pasienten og hun lytter til deg, jeg får alltid henvisninger t det jeg skulle ønske, hun svarer meg på det jeg spør om, jeg føler hun ser meg og jeg får den hjelpen jeg trenger!!!
Aldri igjen!
Lege: Cathrine Ramstad Andersen SkrevetVirker uengasjert, kald, lytter halvveis og mer opptatt av å se i pc'n enn i pasienten. Blodprøve takinga der var en vits! Dårlig oppfølging av blodprøver og svar.
En helt fantastisk lege
Lege: Elling Bergland SkrevetBergland er en lege som tar deg på alvor og tar alle symptomer på alvor. Han henviser ved den minste tvil,og lar deg ikke gå før han har en forklaring. Jeg er veldig trygg på å ha han som fastlege.
Den beste legen
Lege: Elling Bergland SkrevetDette er den beste legen jeg noen sinne har hatt! Bergland tar smertene på alvor, og virker genuint interrisert i å hjelpe til. Henviser videre om det skulle være nødvendig.
Elling Bergland er en super lege!