Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Varteig Legesenter AS
Super lege
Lege: Zenon Antoszkow SkrevetZenon er nøye og tar alltid blodtrykk, hjertelyd, pust osv i starten av timen. Henviser videre om noe er uklart og gir beskjed om å komme tilbake om medisinering ikke funker. Veldig heldig over å ha han som fastlege
Gjør deg sykere
Lege: Oleksandr Alokhin SkrevetDette er den verste legen jeg har møtt. Han bryr seg ikke om deg og dine utfordringer. Dersom det gjelder noe veldig konkret og somatisk, kan han nok gjøre jobben sin og skrive ut en antibiotikakur. Men dersom dine utfordringer er mer komplekse, og du trenger en lege som lytter, håper jeg du slipper å møte denne personen. Han viser forakt snarere enn empati overfor pasientene.
Elendig
Lege: Oleksandr Alokhin SkrevetHelt elendig. Hører ikke på det man sier. Finner ikke ut av problemer. Stoler ikke på hans vurderinger i det hele tatt. Byttet kjapt lege. Anbefales ikke.
Bra i starten...
Lege: Oleksandr Alokhin SkrevetLagt inn kommentar på denne legen tidligere. Har hatt han siden han startet på kommunelegekontoret , og var veldig fornøyd til og begynne med. Desverre forsvant engasjement, og hans vilje til og hjelpe med årene. Nå er jeg så frustrert over at ting ikke blir gjort at jeg har måttet gå privat i påvente av annen ledig fastlege. Det mest frustrerende er mangel på kommunikasjon. Eneste positive med dette legekontoret er helsesekretærene....
Tar meg ikke på alvor
Lege: Oleksandr Alokhin SkrevetJeg opplever at han ikke tar meg på alvor, og ikke lytter til det jeg forteller. Han er muligens dyktig på somatiske sykdommer, men jeg har ikke fått den hjelpen jeg trenger for psykiske problemer.