Om vurderingeneSiste vurderinger av Kari Gaustad Pettersen
Den aller beste tannlegen i mitt liv.
Tannlege: Kari Gaustad Pettersen SkrevetGår nesten ikke ann å forklare hvor rolig og lett det er og komme til Kari. Når en er redd og engstelig er det å komme til en som forstår og forklarer som om du aldri har hatt problem med tannlege. Er kjempe glad for å bære hennes pasient. Superfornøyd.
Den BESTE!
Tannlege: Kari Gaustad Pettersen SkrevetJeg har vært hos over 15 tannleger i mitt liv, er fra kristiansand men fikk henne til slutt da jeg bodde i Haugesund og det var som å gå fra helv**** til himmel. Bor nå i Oslo og vurderer å reise til Haugesund kun for tannlege timene hennes. Hun passet alltid på å ikke gjøre vondt, det var nesten som å ligge på sofaen hjemme.
Den beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Kari Gaustad Pettersen SkrevetUtrolig flink og effektiv. Kort ventetid,hvis øyeblikkelig hjelp trengs kommer jeg til samme dag.Prisen er lavere enn hos mange andre tannleger. Bare positivt å si om henne
Den perfekte tannlege
Tannlege: Kari Gaustad Pettersen SkrevetKari Pettersen er en rolig, behagelig og svært dyktig tannlege. Hun får selv de med tannlegeskrekk til å slappe av. Selv reiser jeg fra Oslo til Haugesund for å gå til Kari, pga hennes kompetanse og dyktighet.