Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlegene på Torvet
Veldig fornøyd
Tannlege: Ane Landsverk Rolin SkrevetAne er en dyktig og tålmodig tannlege som gir god behandling,
gode råd og gode priser.
Anbefales for alle med tannlegeskrekk.
Flink tannlege
Tannlege: Chen Cui Skjelbred SkrevetHensynsfull og kompetent tannlege som viser forståelse og forklarer prossesen! Tok en rens og limte reguleringstang bak fortenner hvor det var løsnet, tross noe ubehagelig bitt i første omgang etter liming, slipet vi limet litt med en gang for å få et komfortabelt bitt. Vil anbefale :)
Den beste tannlegen
Tannlege: Karl Styren Tangen SkrevetJeg har brukt Tangen i noen år nå. Når du kommer, blir du møtt av en koselig sekretær. Både hun og Tangen tar seg tid til å høre på deg. Mitt inntrykk er at Tangen er veldig dyktig i jobben sin.
Rolig og behagelig
Tannlege: Karl Styren Tangen SkrevetKarl er rolig, ærlig og behagelig. Han får meg til å slappe av selv om jeg har tannlegeskrekk. Han overselger ikke, og har fornuftige priser. Alle i min familie har byttet til han og er fornøyde.
Tillitsvekkende og hyggelig!
Tannlege: Karl Styren Tangen SkrevetHar brukt Tangen i flere år og han oppleves som trygt og skikkelig. Nå bruker hele familien Tangen og jeg anbefaler ham til alle. Sekretæren er også hyggelig, i det hele tatt det er en god "stemning" på kontoret. Tangen har en lun humor og tar seg gjerne tid til å forklarer litt grundig hva han skal gjøre. Har også svært gode erfaringer med Tangen i forb. med omfattende implantat. Tangen fremstår som seriøs, dyktig, ærlig og imøtekommende.