Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene Dahle og Bergquist
Uinteressert og svært innadvent.
Lege: Leif Tomas Bergquist SkrevetFraråder sterkt å oppsøke denne legen. Han viser ingen interesse, og det føles ikke som han hører hva som blir sagt. Han er også småfrekk og arrogant. Flere i min familie har samme erfaring. Regner med det alltid er en grunn til at det er ledig tid hos han. Vi har heldigvis den andre legen på samme kontor som fastlege, der er det alltid lang kø. Dette også av god grunn. Utrolig stor forskjell på de to legene. Har brukt Bergquist som reserve når Dahle har vært opptatt, men nå for siste gang. Han er umulig å kommunisere med etter min mening.
Fantastisk fastlege
Lege: Kaare Yngvar Dahle SkrevetJeg har brukt Dahle som fastlege siden 2007. Jeg har alltid vært fornøyd, og føler meg alltid sett og lyttet til. Opplever at han tar alle forespørsler seriøst og forklarer godt. En kunnskapsrik, flink og ærlig lege. Jeg brukte kun han ved oppfølging og kontroller under graviditet, og er veldig glad for at barna mine også har samme lege. Ingen spørsmål er for dumme, og man får alltid gode svar. Nøler aldri med videre henvisning dersom det skulle være nødvendig. Time fåes på dagen dersom det skulle være slik. Anbefales på det sterkeste.
Trygg og ivaretakende
Lege: Kaare Yngvar Dahle SkrevetFra første gang har jeg følt meg trygg hos dr Dahle. Han er kunnskapsrik og hvis han ikke har svar, søker han det andre steder med en gang. Jeg kunne ikke funnet en bedre lege.
Kunnskapsrik
Lege: Leif Tomas Bergquist SkrevetVeldig dyktig og flink til å hjelpe. Tar seg tid og har forståelsesevne til å utføre god service. Unormalt dyktig til å jobbe som fastlege.
Kommer aldri til å bytte!
Lege: Leif Tomas Bergquist SkrevetJeg har hatt mange treige og late leger. Men jeg har bare hatt positive opplevelser med LTB! Jeg føler han alltid har tatt meg serriøst og alltid gitt det lille ekstra. Vi er flere i familien som har byttet til han med tiden! 10/10