Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene Dahle og Bergquist
Helt ok
Lege: Leif Tomas Bergquist SkrevetFøler ofte at jeg ikke blir hørt, han benytter deg mye av Google som er litt urovekkende til tider,
Snakker noe lavt og utydelig da han mumler en del.
Flink til å henvise videre.
En av sekretærene er veldig hyggelig og hjelpsom
Trygg i faget sitt
Lege: Leif Tomas Bergquist SkrevetHar bruk T Berqvist i mange år nå. Er heldig å ha god helse Men de få gangene det har oppstått noe tar han deg på seriøst . Rolig, lun og flink i faget sitt.Får alltid rask time om behov og kort ventetid på venterommet.
Trygghet ved konsultasjon
Lege: Kaare Yngvar Dahle SkrevetJeg har hatt Yngvar Dahle som fastlege fra april 2009, jeg er meget fornøyd, han er lett å kommunisere med, og han kan sine ting. Jeg føler meg godt ivaretatt og trygg etter mine besøk hos ham. Det burde være av slike som han.
hyggelig kunnskaps rik og lett å prate med.
Lege: Leif Tomas Bergquist Skrevetjeg har bare god ord å si om Leif Thomas, jeg har hatt han som fast lege siden han begynte på lege kontoret , han møter meg med respekt og omsorg å tar meg alvorlig , er alltid rolig og blid noe som er viktig for meg da jeg føler meg trygg. han tar blod prøver når det trengs å sender deg videre om det er noe han er usikker på så alt i alt er jeg meget fornøyd med han som min fast lege, er også fornøyd med damene i resepsjonen til tross for at jeg har opplevd noen ganger att noen kan virke litt sure å grinete, men dem er jo bare mennesker dem også med dager som ikke alltid er like bra , det er noe jeg lærte meg å innse .
Kunnskapsrik og kort ventetid
Lege: Kaare Yngvar Dahle SkrevetFlink, kunnskapsrik og hyggelig lege.
Kort ventetid ved dette legekontoret.
Raskt svar på prøver, l
Anbefales sterkt