Dentalpark AS
Bestill time
I dag 27. des | I morgen 28. des | Søn 29. des | Man 30. des | Tir 31. des | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
---|---|---|---|---|---|---|
Keyvan har svært god håndlag og gir behagelig tannpleie. Blir ikke vondt med «pirketingen». Flink til å fortelle hva han gjør og observerer. Rask. Selger ikke inn behandling du ikke trenger. Hyggelig.
Utrolig dyktig og veldig nøye. Går tydelig gjennom alle steg. Gode forklaringer og råd. Anbefales varmt
Det beste ved å gå til tannlegen er at det blir konstatert at alt er iorden. Når jeg i tillegg får ros for god rengjøring, så blir jeg ekstra glad. Jeg er ikke glad i å gå til tannlege. Ved dette kontoret har jeg alltid følt at jeg ble godt tatt imot.
En veldig dyktig tannlege som er rolig og behagelig og flink med sine pasienter.Gullrent overalt og
flott utstyr.Jeg har vært hos noen tannleger,men Keyvan er den jeg vil anbefale til alle.
Veldig fornøyd med Keyvan og ansatte. Alt gikk som det skulle, rask og effektiv behandling. Anbefales.