Bestill time

Keyvan Keshtkar

Profilbilde av tannlege Keyvan Keshtkar
Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse (ny pasient)
Pris: 990 kr

I dag 6. jan I morgen 7. jan Ons 8. jan Tor 9. jan Fre 10. jan

Om

Keyvan Keshtkar ble uteksaminert fra det Odontologiske fakultetet i Oslo i 2002. Han har spesiell kompetanse innenfor odontologisk søvnmedisin, med lang erfaring i behandling av pasienter med søvnapné og snorking ved hjelp av skinner. Han er også medlem av European Academy of Dental Sleep Medicine (EADSM). Fra 2009-2016 jobbet han som instruktør i klinisk odontologi ved UiO.

Keshtkar er en tannlege med over 20 års erfaring fra både offentlig og privat praksis. Han er sertifisert i kjeveortopedisk behandling med Invisalign og er medlem av både Den norske tannlegeforening og Oslo tannlegeforening.

Han snakker norsk, engelsk og persisk.

Autorisasjon (2002)

Tilleggskompetanse

Godkjent implantatprotetisk behandler

Keyvan Keshtkar er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Keyvan Keshtkar

Helt super ved tannlegeskrekk

Pris

Jeg kan ikke annet enn å anbefale denne tannlegen. Jeg har hatt stor frykt for tannlege og derfor unngått å gå til tannlege i over 20 år. Jeg ble nødt til å ta tak i noen hull, og ble anbefalt å ta en time hos tannlege Keyvan Keshtar. Jeg kan ikke skryte nok over hvor flink han er til å møte pasienten med forståelse og empati, men samtidig på en profesjonell og trygg måte, som gjør at opplevelsen i tannlegestolen gikk veldig, veldig bra. Han forteller alt han gjør til enhver tid og spør om det går bra underveis.
Trygg opplevelse for en engstelig sjel som nå endelig har fått fine tenner igjen uten hull :-)
Tusen takk.

Kjempeproff og betryggende tannlege

Pris

Jeg har gått til Keyvan i mange år og gikk til hans forgjenger før det igjen.
Jeg har alltid følt at jeg har vært i kjempegode hender og har hatt veldig gode langvarige resultater.

Svært dyktig, behagelige og super service.

Pris

Keyvan kan på det sterkeste anbefales!
En meget behagelig og profesjonelle tannlege med mye kompetanse.
Brukt Dentalpark i flere år.

super bra

Pris

Fanatisk opplevelse takk til Kayvan for en fantastisk jobb👌jeg er stor fornøyd, har fått så mye skryt.

Veldig dyktig og sympatisk

Pris

Dyktig og trygg, og ærlig. Diskuterer behandling, ønsker ikke å overbehandle. Veldig høflig. Anbefales!