Aurskog Legekontor

Senterveien 9-15 1930 Aurskog

Siste vurderinger av behandlere ved Aurskog Legekontor

Den beste fastlegen jeg har hatt

Lege: Kaja Järvik Skrevet

Kommuniserer godt, dyktig, grundig og kunnskapsrik.

Outstanding

Lege: Christian Mayer Skrevet

Just outstanding. Har ikke vært borti noen lege som bed humor og kunnskap formidler sitt budskap som dr. Mayer. Hold utkikk etter ledige plasser hos han. Hans pasienter bytter kun når de flytter.. )

Trygg og god lege å ha.

Lege: Christian Mayer Skrevet

Tar seg alltid tid og jeg er 100% sikker på at han virkelig kan det han driver med !!

Super fastlege

Lege: Kaja Järvik Skrevet

Jeg har tidligere hatt noen andre leger på Aurkog Legekontor som jeg IKKE har vært fornøyd med. Har derfor byttet litt frem og tilbake, og endte opp hos Kaja. Mer fokus og kunnskap kan man nesten ikke vente av en lege - Kaja er super! Rent bortsett fra at hun ikke har den samme tilgjengelighetsgraden (les: jobber færre dager i uken) som de andre legene, så er jeg utrolig glad for at Kaja fant veien til Aurskog Legekontor.

Jeg har selv flyttet til Oslo, men sverger til å beholde Kaja i frykt for å komme til enda en ny Fastlege som ikke ser meg, og hører på det jeg sier. Hos Kaja får man ikke en trepinne i halsen og en resept på noe som gjør deg enda sykere. Hun bruker tid, lytter og deler sin kunnskap med pasienten.

Legekontoret ellers er å se på som en tragedie. Det er en god ting ved Aurskog Legekontor - og det er Kaja.

Den beste fastlegen vi kunne tenke oss

Lege: Christian Mayer Skrevet

Vi har hatt Cristian som fastelege i snart elleve år. Kunne ikke tenke oss å han noen andre. Stay steady, Mayer! ;)