Aurskog Legekontor

Senterveien 9-15 1930 Aurskog

Siste vurderinger av behandlere ved Aurskog Legekontor

Oppmerksom og dyktig lege

Lege: Gunnar Johan Nyborg Eid Skrevet

Veldig takknemlig for hjelp jeg fikk fra lege Gunnar Johan. Legen undersøkte hvert problem i detalj. Jeg ble sendt til spesialister og for tester.

En fastlege som er kjent for sin dyktighet og omsorgsfull.

Lege: Tariq Imtiaz Ahmad Skrevet

En utrolig dyktig og empatisk fastlege som virkelig bryr seg om sine pasienter. Han tar seg alltid tid til å lytte nøye til det jeg har å si, og han forklarer diagnoser og behandlingsalternativer på en grundig og forståelig måte. Dette gjør at jeg føler meg både trygg og godt ivaretatt under konsultasjonene. Hans varme og respektfulle væremåte bygger en tillit som er uvurderlig i møtet mellom lege og pasient. Jeg setter stor pris på hans kombinasjon av høy faglig kompetanse og genuine omsorg for sine pasienter. Slike fastlege er det få av.

Den beste fastlegen!

Lege: Gunnar Johan Nyborg Eid Skrevet

En trygg, kunnskapsrik og rolig lege. Han er svært nøye med å undersøke deg og tar deg på alvor. Han henviser videre til spesialister om det trengs. Han ringer deg opp på kveldstid om det er svar på blodprøver som har kommet inn sent på dagtid. Som sykepleier føler jeg meg godt ivaretatt hos Gunnar. Håper han blir værende ved Aurskog legekontor i mange år!

Løsningsorientert!

Lege: Christian Mayer Skrevet

Jeg har hatt og har dr. Mayer siden 2002 Gode Kunskaper,
imøtekommende, høy fleksibilitet.
Veldig Fornøyd

Ekstremt empatisk og kunnskapsrik

Lege: Tariq Imtiaz Ahmad Skrevet

Jeg har aldri møtt en mer empatisk og forståelsesfull lege. Følte jeg meg sett og hørt på en måte som er sjelden i en travel helsesektoren. Legen tok seg tid til å lytte til mine bekymringer og viste genuin interesse for min situasjon. Jeg er veldig takknemlig for å ha en så dedikert og omsorgsfull lege.