Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Aurskog Legekontor
Utilgjengelig og fraværende
Lege: Christian Mayer SkrevetVanskelig å få tak i, sender ikke henvisninger som avtalt og gir ingen tilbakemeldinger. Alt for mange pasienter i forhold til arbeidskapasitet.
Trygg og kunskapsrik
Lege: Tariq Imtiaz Ahmad SkrevetHan tar seg tid til å lytte, veldig omsorgsfull. Dyktig lege,sender til spesialist der han er usikker. den beste jeg har hatt.
Generelt ok
Lege: Mohammad Farooq Iqbal SkrevetFor lang ventetid fra eksakt time avtale.sånn er det hver eneste gang. Ikke bra å få time 12.45 i lunsjen deres for så å vente ytterligere 1 time før en kommer inn.
Beste fastlege
Lege: Tariq Imtiaz Ahmad SkrevetVeldig god fastlege, menneskevennlig.Håper han blir. Tar veldig bra beslutninger, siden mine diagnoser kan være komplekse. Alltid blid,trygg,sier det han mener uten å skremme, blir respektert selv om vi ikke alltid er enige. [Navn fjernet av moderator]
Fantastisk lege
Lege: Gunnar Johan Nyborg Eid SkrevetGunnar er en meget kunnskapsrik og trygg lege, som er behagelig å prate med og man føler seg tatt på alvor! Han som lege anbefales på det sterkeste, men legekontoret har noe ventetid.