Om vurderingeneSiste vurderinger av Kjetil Bakke
Den beste tannlege i Larvik
Tannlege: Kjetil Bakke SkrevetJeg har gått hos Kjetil siden han begynte som tannlege Han har gjort både store og små inngrep på meg Og er kjempefornøyd med det han har gjort for meg Fantastisk flink assistent Anbefales på det varmeste
Enestående
Tannlege: Kjetil Bakke SkrevetMeget hyggelig og profesjonell tannlege og assistenter. Holder til i nye moderne lokaler, og holder seg oppdatert på utstyr og kompetanse. Lytter etter pasientens behov og tar hensyn til den enkelte. Anbefales på det sterkeste!
Trygg og omsorgsfull
Tannlege: Kjetil Bakke SkrevetFøler meg veldig ivaretatt og hørt. Tar hensyn til tannlegeskrekk og er forsiktig. Bedøvelse har kun en pris uavhengig av hvor mange sprøyter som må til.
Topp
Tannlege: Kjetil Bakke SkrevetHelt glimrende også hans assistenter.akseptable priser og meget god kvalitet.benytter seg av moderne teknologi .følger med i utviklingen tydeligvis
Kjempefornøyd med tannlege Bakke!
Tannlege: Kjetil Bakke SkrevetVeldig hyggelig. Nøye, grundig og effektiv. Føler meg trygg og ivaretatt som pasient. Nesten så en gleder seg å gå til tannlegen.