Om vurderingeneSiste vurderinger av Spjelkavik Tannlegesente
Veldig fornøyd
Tannlege: Nikolina Sjöblom SkrevetNikolina er svært hyggelig, imøtekommende og grundig. Hun tar problemstillinger på alvor, og du føler deg hørt. Tannlegeskrekken min har blitt vesentlig redusert etter at jeg begynte å gå til henne.
Grundig og dyktig tannlege
Tannlege: Kjetil Børre Ødegaard SkrevetHan er alltid i godt humør. Gjennomgår røntgenbilder med deg og forklarer ut fra de tilstanden på tennene. Gjør solid arbeid.
Hyggelig, profesjonell og påliteleg tannlege.
Tannlege: Kjetil Børre Ødegaard SkrevetDette er en tannlege du kan stole på. Ærlig kar som beskriver godt det han observerer på røntgenbildene. Alltid i godt humør også :-)
Et lite minus er at jeg synes at han kan være vel røff ved bruk av f.eks. tanntråd, ganske smertefult.
En veldig dyktig og hyggelig tannlege
Tannlege: Kjetil Børre Ødegaard SkrevetJeg har hatt han som tannlege de siste 15 årene, og det er en grunn til at jeg aldri har vurdert å bytte han bort. Jeg opplever han som svært faglig dyktig. Han har ingen skjult agenda, hvor han forsøker å prakke på deg unødvendige behandlinger e.l. Han er tvers gjennom hyggelig og ærlig.
Svært grundig og dyktig
Tannlege: Kjetil Børre Ødegaard SkrevetHan forklarer hva han ser, hvordan han har tenkt å behandle, hva det vil koste, jobber effektivt og samtidig varsomt. Vekker tillit, er hyggelig og blid.