Om vurderingeneSiste vurderinger av Lilly Dahlström
En veldig dyktig og forsiktig tannlege
Tannlege: Lilly Dahlström SkrevetIngen liker å gå til tannlegen men det er ingen grunn til å grue seg for å bli behandlet av Lilly. Alltid et smil og hvordan har du det når du kommer inn. Hun er veldig dyktig i sitt fag og veldig forsiktig, spør stadig hvordan det går er alt bra. Absolutt et sted å gå hvis noen sliter med tannlegeskrekk, det er verdt et forsøk. er det noe så er det bare å ringe til jobb eller mobil. Er nok den beste tannlegen jeg noen gang har hatt opp gjennom mine 67 år.
Kvalitet og pasientorientert
Tannlege: Lilly Dahlström SkrevetMed høy grad av tannlegeskrekk og lav smerteterskel - skaper tannlege Lilly Dalström trygghet med sin behandling. Varm anbefaling.
Omtenksom tannlege!
Tannlege: Lilly Dahlström SkrevetOmtenksom, hensynsfull, effektiv og flink tannlege!
Kunde i mange år og alltid blitt godt behandlet!
Empatisk tannlege
Tannlege: Lilly Dahlström SkrevetLilly er en fantantisk tannlege, helt klar den beste jeg har hatt. Hun er tolmodig og hensynsfull, empatisk og omsorgsfull og gjør et tannlegebesøk så behagelig det kan være. Jeg har lenge slitt med tannlegeskrekk, og hos Lilly føler jeg meg sett og forstått. Hun tar seg god tid når det trengs, og snakker deg gjennom alt hun gjør. Her blir du ordentlig godt ivaretatt.
Anbefales på det varmeste!
Tannlege: Lilly Dahlström SkrevetOpplevelsen av å komme til tannlegen blir svært god når man er så heldig å være pasient hos Lilly Dahlström. Hun "ser" deg og passer på at du har det bra, hun forklarer alt hun gjør og gir deg full trygghet.
Hun er veldig effektiv samtidig som du opplever en stor ro og nærhet.
Jeg kjører gladelig fra Oslo for mine timer hos min fantastiske tannlege. Anbefales på det varmeste.