Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Møllebyen legesenter
Menneskelig, varm, faglig god
Lege: Anine Elguren SkrevetFlink til å se hele mennesket og helheten, mye faglig kunnskap, se raskt løsninger, ikke redd for å henvise videre til spesialister. Har også smil og humor!
Virker lite interessert
Lege: Per Martin Sommernes SkrevetHavnet hos denne legen da min lege ved legekontoret ikke var tilgjengelig.
Hadde riktignok en hastetime, men følte at legen verken hadde tid/lyst til å lytte til det jeg sa eller undersøke meg. Virker høy på seg selv, uinteressert og lite hjelpsom.
Den værste lege!
Lege: Per Martin Sommernes SkrevetVærste legen jeg har vært borti. Så selvopptatt og ikke interesert i forhistorikk. Det går helt i glemmeboka. Bare penger ute å går. Absolutt ikke en lege jeg anbefaler, selv ikke til min svigermor! Skaff en annen fastlege eller skygg unna.
Dyktig lege
Lege: Per Martin Sommernes SkrevetJeg er veldig fornøyd med legen min, han har humor, lytter og er rask. Føler at han "ser" hele meg. Anbefaler han til andre:)
Mer og mer skuffet...
Lege: Per Martin Sommernes Skrevet...som andre har kommentert her så er han helt sikkert flink faglig, MEN uendelig lite intr. i deg som menneske føler jeg. Jeg har gått ut derfra flere ganger med en følelse av å ha sittet og hørt mer på han enn at han er intr. i historien min, spør ikke videre ang. div problemer iforh. til plager. Smiler og ler og er en kjekk ung mann - som ikke helt klarer å se eller stille de riktige sp.målene. Greit nok de få gangene jeg har feilt noe konkret og bare trengt en resept, men det duger ikke i lengden.