Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storgata Legekontor
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Tore Grønlund Moen SkrevetLyttende, imøtekommende, hyggelig, faglig dyktig, broker SMS til bestilling av time og resepter
Bryr seg ikke, lytter ikke!
Lege: Mohammad Sidiq Faizi SkrevetLar meg ikke fortelle om flere symptomer enn ett pr konsultasjon; da blir jeg avbrutt med at jeg må bestille ny time for disse! Leser ikke rapportene fra spesialistene. Altfor lite gjøres. Ingen diagnose = ikke berettiget hjelp. Straks brukt opp maks 4 års arbeidsavklaringspenger.
Fabelaktig
Lege: Tore Grønlund Moen SkrevetJeg har vert så heldig og hatt han siden han tok over praksisen her i Halden. Han er den beste legen jeg har hatt! Han er effektiv, løsningsorientert og forståelsesfull. Han tar seg tiden som trengs og nøler ikke med og gi råd og veiledning. Skulle han være i tvil om noe så søker han andre med sterkere kompetanse slik at vi får den beste behandlingen vi kan få! Noe som virkelig gir meg all tilgitt til han! En realt god lege! Og er lykkelig jeg kan ha han som min fastlege!
Ikke til å anbefale!!
Lege: Mohammad Sidiq Faizi Skrevethar ikke noe positive erfaringer etter å ha vært hos Dr. Faizi! Han lytter ikke til meg, og gidde ikke henvise videre til spesialister. frekk er han også! har aldri vært borti en så dårlig lege før, det er rett og slett skremmende. man får fort time og kommer lett igjennom på tlf men ærlig talt, det hjelper ikke når legen ikke er iteresert i å hjelpe deg!
Fornøyd
Lege: Mohammad Sidiq Faizi SkrevetJeg synes tidligere anmeldelser etterlater for dårlig inntrykk. Både jeg, min ektemann og min datter på 2.5 år bruker Faizi og vi er der relativt ofte for med småbarn er det mye sykdom. Alltid rask time, alltid hyggelig mottatt.både av helsesekretæren og Faizi. Fastleger har maksimalt tyve min. til disposisjon for hver pasient inklusiv for-og etterarbeid, vær klar over det.
Og angående p-pillekommentaren: Jeg har aldri fått mer enn 3 månedersrespter hos fastleger. Normalt går man vel til gynekologen for p-piller?