Tore Grønlund Moen

Autorisasjon (2002)

Venteliste

315 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Tore Grønlund Moen er en av 29 fastleger i Halden

Siste vurderinger av Tore Grønlund Moen

Lite hjelp å få

Opplever lite hjelp med kronisk sykdom og nye utfordringer. Nye symptomer skrives på den kroniske sykdommen i stedet for å gjøre nye utredninger. Han sier veldig lite, sitter bare og smiler.. Har ingen forslag og stiller stort sett ingen spørsmål for å finne ut mer. Lite interessert og oppdatert. Mest opptatt av å begrense prøver og utredninger til et minimum. Kontroller må man passe på selv hvis de skal bli gjort.

Trygg og kunnskapsrik.

Er nyskjerring på dine utfordringer. Møter deg som et menneske til menneske, men har likevel god lege kunnskaper.

Bare helt fantastisk på alle måter!

Tore moen er virkelig en fantastisk, forståelsesfull og dyktig lege! Han ser deg, hører deg og hjelper deg! Når jeg slet med gallestein smerter mer eller mindre hverdag så tok jeg noen turer til legevakta hvor jeg ble møtt med lite forståelse og ikke hørt, og fikk dermed kun beskjed om att det var sureoppstøt og fikk da tabletter for det. Etter en stund så dro jeg til fastlegen min og fortalte om plagene, og da ble det blodprøver som viste forhøyede galle verdier? Og en henvisning til ultralyd. Idag har jeg ikke galleblære eller smerter lenger! Det jeg vil frem til er att han virkelig lytter til deg og dine symptomer og tar dette seriøst! Han er virkelig en fastlege alle burde få oppleve!

Bare helt fantastisk!

Tore Moen er virkelig en lege man kan skryte av! Han er helt fantastisk! Han gjør en utrolig dyktig jobb!

Strålende fornøyd

Har hatt Tore Moen som fastlege i 15 år, og har aldri vært annet enn fornøyd. Gjennom stort og smått av sykdom og skader har jeg alltid fått god behandling, og følt meg både hørt og forstått. Jeg har fått det jeg har trengt av henvisninger, undersøkelser og medisiner, og god oppfølging i etterkant.