Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storgata Legekontor
Super
Lege: Tore Grønlund Moen SkrevetMoen er super, en mer sympatisk og grundig lege må man lete lenge etter.
Den beste legen jeg har hatt..
Lege: Tore Grønlund Moen SkrevetUtrolig flink til å forstå problemene dine, flink i kommunikasjon, en som ikke gir opp men vil finne ut av ting vi ikke forstår, omsorgsfull,flink og kos lege.
Sukkertøy?
Lege: Mohammad Sidiq Faizi SkrevetHadde en time hos han hvor jeg samtidig ba om resept på p-piller. Den forrige jeg hadde fått var bare på 3 mnd, så jeg spurte om han ikke kunne skrive ut for et år. Da så han på meg og sa: "Det er ikke sukkertøy". Dermed fikk jeg en til på 3 mnd! Dermed ringte jeg til Volvat hvor de skrev ut for 1 år over telefon. Anbefaler ikke denne legen til noen!
En av de beste jeg har hatt!
Lege: Tore Grønlund Moen SkrevetHan viser interesse, snakker og er alltid blid. Alltid forsiktig og får deg til å føle trygg. I motsetning til andre legen jeg hadde som bare satt der å mumlet og skrev på dataen.
Trygg og god
Lege: Tore Grønlund Moen SkrevetJeg har kun opplevd det positivt å henvende meg til Moen. Han er god til å lytte og forstå. Han tar bekymringer på alvor. Samtidig nøler han ikke med å gi "oppstrammere" og "strenge" råd, dersom det er passende. Han har vært min lege i ca 5 år nå. Jeg har ikke vært hos ham mye, men har hatt en alvorlig situasjon og var sykmeldt i ca 3 mnd. I denne perioden viste Moen seg fra sin beste side, og jeg kan trygt anbefale ham til andre.