Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nedre Glommen Legegruppe DA
Kompetent og empatisk lege – anbefales varmt
Lege: Najda Weis-Fogh SkrevetJeg har hatt gleden av å være pasient hos Najda over en lengre periode, og jeg kan ikke si nok gode ting om henne. Fra første dag har jeg opplevd en lege som virkelig tar seg tid til å lytte, er grundig i sine vurderinger, og viser ekte omsorg for sine pasienter. hun forklarer alltid alt på en forståelig måte og sørger for at jeg føler meg trygg og ivaretatt.
Det som skiller Najda fra andre er ikke bare den medisinske kompetansen, men også evnen til å se hele mennesket. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt og aldri som om jeg blir hastet gjennom en time. I tillegg er det lett å komme i kontakt med praksisen, og personalet er alltid imøtekommende og vennlige.
Jeg kan på det sterkeste anbefale Najda til alle som leter etter en fastlege som kombinerer faglig dyktighet med empati og medmenneskelighet.
Flink og trygg lege.
Lege: Najda Weis-Fogh SkrevetVeldig hyggelig og imøtekommende lege som tar seg tid til å lytte til pasienten. Hun jobber raskt, grundig og effektivt. Føler meg trygg med henne som min fastlege.
Værste lege
Lege: Najda Weis-Fogh SkrevetIkke hyggelig det går fint, men og ikke behandle et menneske som har vondt det er dårlig.ønsker ingen skal oppleve det jeg opplevde Idag, etter en tur i Google så fant jeg ut at jeg ikke er den første pasienten som har klaget på henne og hennes service, kunne ønske og ha vist det før jeg ble en pasient der. Anbefaler ingen og dra dit takk
grundig og forståelseful
Lege: Najda Weis-Fogh Skrevetflink til å lytte når du forteller om problemer, sjekker deg grundig og skriver ned det du forteller.
god kommunikasjon sender deg videre til utredning om nødvendig.
alltid blid og hyggelig .
anbefales på det varmeste
Styr unna!
Lege: Najda Weis-Fogh SkrevetVerste lege besøkene jeg har hatt. Jeg kjenner meg virkelig igjen i det som blir skrevet. Legen er sur, nedlatende og ser kun i skjermen. Viser null interesse og hører ikke på pasienten.
Styr unna!