Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nedre Glommen Legegruppe DA
Kjempefin fastlege
Lege: Kari Gjelsvik Gleditsch SkrevetDr. Gleditsch er seriøs og dyktig. Sender deg videre til spesialist uten å drøye. Følger opp medisinering, sjekker innkomne svar før du kommer inn døra, og er tilgjengelig på telefon. Har også "glimt i øyet" og en hyggelig kommentar.
Synes hele staben på dette legesenteret er dyktige. Kan anbefales! Her er du trygg.
Helt suveren :-)
Lege: Kari Gjelsvik Gleditsch SkrevetHar inntrykk at hun alltid har tid til å høre på hva jeg har å si. Føler ikke at hun vil bli kvitt meg så fort som mulig. Veldig betryggende.
Den koseligere legen jeg har møtt!
Lege: Ingun Gard SkrevetIngun G. Krohn er den koseligste legen man kan finne. Hun hjelper så godt hun kan og man føler seg alltid trygg i hennes hender!
Vanskelig uten øyekontakt, ellers sikkert helt ok
Lege: Kari Gjelsvik Gleditsch SkrevetHar ingen forutsetning for å bedømme vedkommendes faglige nivå og heller ingen negative erfaringer i den sammenheng. Hjelpen jeg fikk var adekvat og føltes tilstrekkelig. Sikkert en fantastisk fagperson. Men Gleditsch ser ikke pasientene i øynene når hun snakker med dem. Jeg ble litt engstelig av dette, fikk følelsen av at det var noe "galt" jeg ikke fikk vite, i min journal eller noe - men da jeg fikk bekreftet av andre at de hadde samme opplevelse med henne forsvant jo bekymringen for dét.
SUPER
Lege: Ingun Gard SkrevetDet er ikke annet å si enn at denne legen er dyktig! Hun lytter, motiverer og kan faget!!
Absolutt verdt ventetiden