Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vincent Medisinske Senter
Utrolig vennlig og oppfordrene lege - har 100% tillit til han har fulgt opp min mann i tøffe tider
Lege: Zbigniew Stanislaw Gorski SkrevetVeldig proffesjonell og informativ - følger opp - imøtekommende og vennlig også overfor partner i vanskelig situasjon - anbefales på det varmeste når "det virkelig gjelder"
Kompetent og trygg behandling hos Kristin Scheele
Lege: Kristin Scheele SkrevetDa min fastlege ikke var tilgjengelig, fikk jeg rask og grei behandling hos Dr. Scheele. Min situasjon var noe "akutt" på bakgrunn av at jeg var nylig operert og komplikasjoner kunne oppstå. Jeg ble testet og undersøkt. Så fikk jeg grei beskjed om min helsetilstand og forholdet til det operative inngrepet. Jeg fikk videre råd om hvordan jeg burde forholde meg mht. medisinering, diett, aktivitet osv. og bedt om å ta kontakt ved behov.
Sympatisk og hyggelig lege.
Lege: Zbigniew Stanislaw Gorski SkrevetFor meg har han vært meget bra - til tross for lange ventetider som kan være uforståelige når man har første time om morgenen. Han har en lun og god humor som jeg setter pris på som pasient. Anbefales på drt beste. Det er verdt ventetiden!!!
Ikke begeistret
Lege: Kristin Scheele SkrevetVirker ikke veldig interessert i deg som person. Jeg har tidligere kommet med flere muskel/skjelettplager noe hun ikke virker å ha greie på.
Samlebåndpasienter
Lege: Zbigniew Stanislaw Gorski SkrevetGorski er en lege som vil helst stille diagnosen din i dørsprekken. Selv om han har opp til 20 minutter per pasient, så er det ofte kun halvparten du føler han vil sette av til deg. Selv om man måtte ha mye som man vil snakke om.
Ofte er det lang ventetid på å få han til samtale. Det samme gjelder ventetiden på venteværelset. Det skjer aldri til tiden, uansett tid på døgnet. Når man så endelig kommer inn, vil Gorski helst skrive ut resepter på medisiner eller henvise videre, det har han kjempeflink til. Å lytte til deg, og vise empatisk evne er han dårlig til.
Anbefaler han ikke til noen andre enn de med helt elementære enkle behov for legehjelp. De som sliter med lange fysisk og/eller psykiske plager bør velge en annen lege.