Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vincent Medisinske Senter
Fullstendig mangel på forståelse
Lege: Kristin Scheele SkrevetHer har du ikke en sjanse til å bli tatt på alvor dersom du ikke har mistet en arm, e.l. Denne legen er sikkert flink, men hun viser faktisk ikke så mye som ett eneste tegn på forståelse til at det er mulig å være syk selv om armen henger der den skal henge. Anbefales ikke for dere som fortsatt har alt det fysiske i behold.
Svært dyktig lege
Lege: Kristin Scheele SkrevetHadde denne fastlegen den tiden jeg bodde i Fredrikstad og har vært svært fornøyd. Hun er seriøs og behandler deg med respekt.
Har også høy faglig kompetanse
Utrolig vennlig og oppfordrene lege - har 100% tillit til han har fulgt opp min mann i tøffe tider
Lege: Zbigniew Stanislaw Gorski SkrevetVeldig proffesjonell og informativ - følger opp - imøtekommende og vennlig også overfor partner i vanskelig situasjon - anbefales på det varmeste når "det virkelig gjelder"
Kompetent og trygg behandling hos Kristin Scheele
Lege: Kristin Scheele SkrevetDa min fastlege ikke var tilgjengelig, fikk jeg rask og grei behandling hos Dr. Scheele. Min situasjon var noe "akutt" på bakgrunn av at jeg var nylig operert og komplikasjoner kunne oppstå. Jeg ble testet og undersøkt. Så fikk jeg grei beskjed om min helsetilstand og forholdet til det operative inngrepet. Jeg fikk videre råd om hvordan jeg burde forholde meg mht. medisinering, diett, aktivitet osv. og bedt om å ta kontakt ved behov.
Sympatisk og hyggelig lege.
Lege: Zbigniew Stanislaw Gorski SkrevetFor meg har han vært meget bra - til tross for lange ventetider som kan være uforståelige når man har første time om morgenen. Han har en lun og god humor som jeg setter pris på som pasient. Anbefales på drt beste. Det er verdt ventetiden!!!