Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stasjonsbyen Legesenter
Grundig og veldig god lege
Lege: Teodor Kristoffer Tønnesen SkrevetSynes han er en dyktig lege som er flink til å spørre og lytte. Har følt meg trygg med ham. Fjernet både fettkuler og føflekker på en effektiv måte med pene sting/arr.
Flott oppfølging på små og større problemer som har dukket opp med tiden. Kunnskapsrik, men som henviser ved tvil.
Anbefales!
Meget fornøyd!
Lege: Teodor Kristoffer Tønnesen SkrevetHan er utrolig profesjonell, omsorgsfull, og gjør alltid sitt beste for å finne de beste løsningene for vår familie. Han er spesielt flink til å skape god kontakt med barnet vårt, noe vi setter stor pris på.
Vi anbefaler Teodor på det sterkeste!
Kald og lite forståelsesfull
Lege: Teodor Kristoffer Tønnesen SkrevetFøles kald og veldig lite forståelsesfull. Snakker til deg på en måte som er veldig arrogant. Anbefaler ikke denne legen.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Dag Eivind Syverstad SkrevetHatt Dag Eivind som fastlege i hvertfall 20 år nå. Blir alltid tatt alvorlig når jeg kommer. Kommer aldri å bytte lege så lenge han arbeider som fastlege . Veldig fornøyd .
Kunnskapsrik og tillitsvekkende
Lege: Malin Victoria Nylende SkrevetHos Malin blir jeg tatt godt vare på. Flink til å følge opp og gi tilbakemeldinger.
Tar seg tid og lytter.
At hun i tillegg går over arbeidstiden og behandler forespørsler digitalt på kveldstid er kjempebra !
Absolutt en lege jeg anbefaler !!!