Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stasjonsbyen Legesenter
Føler meg forstått og tatt på alvor
Lege: Teodor Kristoffer Tønnesen SkrevetHyggelig, rolig og nøye i arbeidet. Tar pasienten på alvor og lytter. Beste legen jeg har hatt. Føler at jeg endelig får hjelp på en seriøs måte. Anbefales!
Rolig og kunnskapsrik lege
Lege: Camilla Victoria Løkken SkrevetVeldig fornøyd med Camilla. Hun tar seg alltid tid til meg og føler hun virkelig bryr seg og lytter. Jeg har vært borti mange leger og behandlere der jeg ikke føler de lytter. Har aldri fått så god hjelp som jeg har fått av Camilla. Hun har mye kunnskap, også om psykiske lidelser. Tar meg alltid seriøst. Når jeg drar fra Camilla føler jeg meg alltid rolig og trygg. En fantastisk lege.
Føler meg ivaretatt på alle områder.
Lege: Dag Eivind Syverstad SkrevetHar gått til Dag Eivind i ca 15 år og er veldig fornøyd. Han tar alltid tid til å lytte, har et vennlig smil og er en sympatisk mann. Skulle vært flere som han.
Anbefales ikke!
Lege: Teodor Kristoffer Tønnesen SkrevetHar ikke noe god følelse etter timene hos han, føler meg ikke tatt med i planer om videre behandling og oppfølging.
En fantastisk lege
Lege: Camilla Victoria Løkken SkrevetCamilla er en meget kunnskapsrik lege, hun tar seg alltid godt med tid, har gode svar på både stort og smått. Kommer til å savne denne fastlegen nå som jeg har flyttet. Er du ute etter en lege som ser deg som menneske, har mye kunnskap og empati, trenger du ikke lete lenger.