Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannhelsesenteret Lørenskog
Veldig dyktig og behagelig tannlege
Tannlege: Arash Akhyari SkrevetHar gått til ham flere år med ulike problemer med tennene. Det går smertefritt og raskt, samtidig som jeg opplever ham grundig. Han forklarer underveis, stopper og spør om det går bra. He alltid grudd meg veldig til tannlegebesøk, men dette er den beste tannlegen jeg har hatt. På minuttet presis til avtalen også.
#1
Tannlege: Arash Akhyari SkrevetAv de 4 tannlegene jeg har hatt i mitt liv er Arash den klar beste. Hyggelig person som kan jobben sin.
Eneste tannlegen jeg har vært hos hvor jeg ikke kjenner at bedøvelsen settes i det hele tatt.
Fantastisk tannlege!
Tannlege: Arash Akhyari SkrevetHar tannlegeskrekk, og ble anbefalt å dra til Arash. Han var rolig, forklarte alt han gjorde og trakk visdomstannen min på noe som kjentes ut som et par minutter.
Utrolig flink fyr - jeg har endelig funnet en tannlege jeg kommer til å gå til videre.
Han får også pluss i boken for å være lett å snakke med og ta seg god tid.
Dyktig og morsom!
Tannlege: Terese Larsen SkrevetGod stemning i stolen hos Terese og assistenten hennes. God informasjon om hva hun gjør og hvorfor. hun var forsinket 30 min og da fikk jeg valget om å vente eller få en ny time. Man trenger ikke grue seg for å gå til Terese :)
Morsom, skravlende og dyktig.
Tannlege: Terese Larsen SkrevetByttet nylig til Terese etter vurderinger fra denne siden og jeg er ikke skuffet. Både Terese og assistenten hennes er helt topp, de kan skravle og tulle, men de er også veldig dyktige. Nesten så jeg ser frem til neste tannlegetime. :)
Angående pris så har jeg ikke noe sammenligningsgrunnlag, men når jeg borer i snitt hvert 5 år så blir det uansett ingen stor kostnad.