Om vurderingeneSiste vurderinger av Ellingsen Pål
Bedre tannlege finner du ikke!
Tannlege: Pål Ellingsen SkrevetPål er desidert den flinkeste og beste tannlegen jeg har vært hos på mine 29 år. Han er rolig og ikke minst nøye med arbeidet. Han gir det lille ekstra på arbeidet som gjør at resultatet blir plettfritt. Nyere teknologi og teknikk gjorde at jeg kunne sovnet under behandlingen.
Rolig og grundig
Tannlege: Pål Ellingsen SkrevetPål Ellingsen er en utrolig behagelig tannlege.
Han går grundig igjennom alle prosesser som skal gjennomføres og han tar pasienten med underveis. Han er rett og slett veldig pedagogisk!
Flott tannlege
Tannlege: Pål Ellingsen SkrevetEn utrolig,rolig tannlege,forsiktig og følger med at du er bekvem.
Han har kurert min tannlegeskrekk fullstendig..
Dyktig tannlege
Tannlege: Pål Ellingsen SkrevetHan er den dyktigste tannlegen av alle. Du kan stole på at det arbeidet han gjør er av beste kvalitet og han er ikke ute etter å tjene penger på pasientene slik som mange andre tannleger er. Hvis du har tannlege skrekk er han utrolig rolig og behagelig.
Dyktig og grundig
Tannlege: Pål Ellingsen SkrevetPål Ellingsen har vært min faste tannlege i snart 20 år og kommer ikke til å bytte før han går av med pensjon. Han er dyktig, grundig og pedagogisk og opptatt av råd om forebyggende tannhelse.