Sentrumsgården Legekontor

Storgata 52 1870 Ørje

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrumsgården Legekontor

Trivelig og imøtekommende

Lege: Haydar Bamarni Skrevet

Trivelig, hyggelig, har hatt mange forskjellige leger men han er en av de få jeg har likt å hatt som fastlege.
Rimelig ung lege så jeg håper jeg får beholde han i mange år.

Ikke fornøyd!

Lege: Frederik Natvig Olafsen Skrevet

Jeg er ikke fornøyd med Frederik. Han hører lite på meg som pasient, og er ikke så forståelsesfull som han burde vært. Trist det skal være slik. Men jeg håper han blir en bedre lege etterhvert. Han har jo mange år igjen å jobbe.

Fastlege som kan jobben sin

Lege: Golbon Sadrzadeh Skrevet

Har hatt flere fastleger, men aldri vært så fornøyd med noen andre. Man blir tatt seriøst, blir lyttet til og får hjelpen man trenger. Flink både faglig og med folk!

Imøtekommende, hyggelig og dyktig lege

Lege: Haydar Bamarni Skrevet

Utrolig dyktig lege som gjør det han kan for å hjelpe meg som pasient. Jeg sliter med angst og synes alltid det er vanskelig å snakke med nye leger, men Bamarni er veldig lett å snakke med og han får meg til å føle meg både trygg og hørt i samtaler. Han er grundig i undersøkelser og jeg er veldig fornøyd med å ha fått han som fastlege.

Tryggere i faget sitt enn i kommunikasjon med pasienter

Lege: Haydar Bamarni Skrevet

Opplevde ikke kommunikasjon med oss som pasienter særlig betryggende. Han hilste på oss som er helt nye, men vi ble eksempelvis ikke vist til stoler vi kunne sitte på. Det var tenåringsbarnet som hadde time, og det barnet er ikke særlig trygg i ukjente situasjoner så vi foreldrene må nok være med senere også for å veilede i hvor h*n kan sette seg og når vi kan reise oss å gå o.l.

Haydar spurte gode faglige spørsmål (så vidt jeg forstår), så jeg føler vi fikk hjelpen vi trengte med tanke på det vi kom for.