Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stabekk Legesenter
God på PC
Lege: Pål Myhre SkrevetGod på enkle medisinske problem som resepter for allergi, sykemelding, henviser videre mm.
Ikke god på utredninger og alderdomssykdommer. Følger ikke opp resultater på blodprøver. Hva skal du med en pensjonert lege som du selv må følge opp...
Veldig flink fastlege!
Lege: Torbjørn Rødevand Melhuus SkrevetJeg har kronisk klasehodepine, og min fastlege er til enorm hjelp. Han følger opp, samarbeider med min nevrolog og setter nerveblokader når jeg trenger det. Det er aldri venting og lett å kommunisere og å bli forstått. Er dypt takknemlig for å ha en så god og interessert fastlege.
Uinteressert og alltid dårlig tid
Lege: Torbjørn Rødevand Melhuus SkrevetNår jeg kom inn til time løp han nesten fra meg i gangen, alt inne i timen skulle gå kjempefort og ble alltid nærmest dyttet ut døren. Følte meg veldig lite sett og hørt- samtidig som oppfølgning ikke var tilstede. Veldig fint legekontor med parkering
Anbefales ikke
Lege: Torbjørn Rødevand Melhuus SkrevetVirker passiv, engasjerer seg lite, lite empatisk. Går ikke inn i sykdomsbildet til pasienten, litt for ofte "vente og se an".
Veldig bra
Lege: Kirsten Strand Schjesvold SkrevetHun er vel forberedt. Vet alt om deg når du setter deg ned, og for en som er urolig for mye så er det veldig betryggende. Hyggelig sted å være syk.