Om vurderingeneSiste vurderinger av Tatiana Klemetsen
Du er i de beste hender hos Tatiana
Tannlege: Tatiana Klemetsen SkrevetJeg vet at jeg er trygg i stolen når Tatiana ivaretar tannhelsen min.Er dyktig, flink , rådgivende og hyggelig tannlege.
Profesjonell, dyktig, imøtekommende
Tannlege: Tatiana Klemetsen SkrevetFantastisk tannlege med lang erfaring, lett å få time, kommunikasjon er helt fantastisk, behandlinger oppleves uten noe tegn til vondt, veldig skånsomt og behagelig. Anbefales på det sterkeste!
Den beste tannlegen!
Tannlege: Tatiana Klemetsen SkrevetJeg kan anbefale Tatiana, som flink og kunnskapsrik tannlege. Hun er veldig imøtekommende og hyggelig.
Jeg føler meg trygg og meget sikker på at behandlingen jeg får hos Tatiana, blir av den beste kvalitet.
Beste tannlegen i hele verden
Tannlege: Tatiana Klemetsen SkrevetTatjana vet hva hun gjør. Alle tenner er friske og fine. Tusen takk til Tatjana for veldig fin jobb og et vakkert smil.
Ok tannlege
Tannlege: Tatiana Klemetsen SkrevetJeg har vart hos henne et par ganger og synnes at Hun er ok tannlege, men det finnes bedre tannleger, tror jeg. Hun har ofte dårlig tid og er litt stresset. Ellers hun fylte mine tenner og det var helt greit.