Plankebyen legesenter

Storgata 37 1607 Fredrikstad

Siste vurderinger av behandlere ved Plankebyen legesenter

? Finn noen andre om dere kan

Lege: Jeanette Torgersen Ringstrøm Skrevet

Ta opp alle samtalene med henne. Du sier noe hun skriver noe annet. Hun har ikke tid til deg. Det føles ut som om hun har for mye å tenke på. Ellers er de andre ansatte veldig imøtekommende og hyggelige.

Distré!Tar den letteste utvei.Sjelden hjelp og få

Lege: Carene Loss Rian Skrevet

Klager om omfattende smerter men legen bagatelliserer smertene.Jeg vet hvor vondt jeg har.Ikke ho!!!

Er privilegert som har Carene som lege

Lege: Carene Loss Rian Skrevet

Jeg har hatt Carene som fastlege siden 2001. Jeg har dessverre trengt mange legetimer siden det. Hun har alltid vært der for meg, uansett hvor vanskelig det har vært. Ringer jeg og har behov for en time, får jeg time veldig fort. Carene er en lege som jeg har veldig tillit til. Hun tar meg på alvor. Noen ganger så kan hun være litt streng, men samtidig så har nok det vært på sin plass. Carene sier selv at jeg er nok en av de mest utfordrende pasientene som hun har, men samtidig en pasient som hun liker å jobbe med og ikke kommer til å gi opp. Som hun sier, hun har troen på meg.
Carene er ærlig og gir av seg selv hver gang jeg er hos henne. Hun har alltid god tid til meg når jeg kommer. Og alltid blid og vi kan også spøke og le av ting. Dette gjør ofte besøket for meg lettere.
Jeg har vært borti mange leger, men ikke opplevd en som er så engasjert som henne. Carene passer virkelig i sitt yrke.
Jeg sitter sjeldent mer en 5-10minutter å venter på henne ut i fra klokkeslettet som jeg har fått for timen.
Kollegaene til Crarene er også helt enestående. De som jobber som legesekretærer tar meg alltid mot på en utrolig flott måte, både over tlf og når jeg kommer på legekontoret. De "slår" ofte av en prat med meg, noe jeg setter veldig pris på. Jeg føler at jeg er velkommen når jeg kommer dit og at de alle ønsker meg godt. Uansett hva det er, så dømmer ingen meg på det legekontoret, slik jeg opplever det.

Carene og legekontoret i seg selv kan på det varmeste anbefales!!!

lang ventetid ellers bra

Lege: Jeanette Torgersen Ringstrøm Skrevet

lang ventetid for å få time, virker som hun har for mange pasienter. ellers flink. hyggelige legesekretærer, men kunne svart raskere på telefon. litt for mye pc bruk og kort undersøkelse.

Virker som meget profesjonelle.

Lege: Carene Loss Rian Skrevet

Dette legesenteret, virker veldig profesjonelle og er teknisk veldig framme- Enkelt og komne i kontakt med. Og veldig opptatte av meg som pasient. Kan med glede anbefales.....