Jeanette Torgersen Ringstrøm
Beste lege jeg har hatt så langt. Jeanette tar seg tid til å lytte, og hun er utrolig god til å plukke opp al relevant informasjon. Føler meg alltid godt ivaretatt og tatt på alvor.
Tilgjengeligheten er også utmerket. Ofte får man tid innenfor få dager eller en uke, også selv om det ikke haster.
Noen ganger kan man bli sittende i venterommet lengre enn planlagt, men det har jeg forståelse for. Må regne med at det innimellom kommer pasienter med alvorlige problemer som tar lengre tid enn ventet.
Anbefaler henne sterkt! Hun er kunnskapsrik, lyttende, og tar deg alvorlig. Tilgjengeligheten er ikke hennes feil! Godt å ha noen som vet når de skal henvise, og som kan mye selv. Føler alltid at jeg får riktig diagnose og riktig hjelp.
Hun er den beste legen jeg har hatt. Jeg opplever at jeg blir sett og forstått. Hun tar seg tid til meg, tar ting på alvor og får ting gjort. Kunnskapsrik og faglig dyktig. Øvrig personale er imøtekommende og veldig hyggelige.
Har alltid fått meget god behandling hos henne,hun er kunskapsrik og veldig hyggelig,hun prøver å gjøre sitt aller beste ,hver gang😀super fornøyd pasient😀
Opplever Ringstrøm som kunnskapsrik men vet også når hun skal henvise videre. Hatt henne i mange år og er svært fornøyd. Lett å prate med.