Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlege Sagli og Pedersen
Usedvanlig hyggelig og dyktig
Tannlege: Veronicha Pedersen SkrevetFaglig sterk, empatisk og fornuftig tannlege som tar seg tid og ivaretar pasienten på en sjeldent god måte. Har lang erfaring som pasient og komplisert historikk og derfor hatt mange tannleger i flere byer. Fikk anbefalt henne og er veldig glad for at Kristiansund har en så god tannlege. Anbefales videre på det sterkeste!
Den beste tannlegen i Kristiansund!
Tannlege: Trine Sagli SkrevetJeg er utrolig fornøyd med tannlegen min! Tjenesten er profesjonell, og personalet er vennlig og hjelpsomt. De tar seg virkelig tid til å forklare prosedyrer. Tannlegekontoret er rent og moderne, og jeg føler meg alltid komfortabel der. Jeg gir dem en solid 10/10 og anbefaler dem på det sterkeste!
Trine er en dyktig tannlege
Tannlege: Trine Sagli SkrevetTrine er en dyktig og behagelig tannlege. Det er alltid rent og pent der. Eneste jeg savner er armlener på tannlegestolen
Dyktig og omgjengelig
Tannlege: Trine Sagli SkrevetTrine er en dyktig tannlege. Hun er varsom ved tannbehandling, lytter til pasientens ønsker og behov.
Ingen grunn til å ha tannlegeskrekk hvis du velger denne tannlegen. - gruer meg aldri til å dra til tannlegen lengre.