Hvaler Legesenter

Spjærøy 212 1684 Vesterøy

Siste vurderinger av behandlere ved Hvaler Legesenter

Spesielt

Lege: Hanne Cicilie Larsen Skrevet

Kom hjem mer forvirra enn når jeg dro. Hun lyttet ikke og tok over samtalen som om jeg hadde fortalt mye. Jeg fikk ikke tid til å fortelle om mine problemer da hun bablet i vei og overkjørte meg hver gang jeg åpnet munnen.

Hun er en meget hyggelig og søt dame, men en god lege var hun absolutt ikke for meg. Et besøk, og jeg skifter til en annen fastlege sporenstreks. Vil ikke gå til henne den dagen jeg får alvorlige problemer!

ikke faglig oppdatert

Lege: Inge Røsstad Skrevet

Det blir en dårlig dialog mellom lege og pasient når legen ikke har lest journaler og prøvesvar før timeavtalen og ikke bryr seg om å få bekreftet det man forsøker å formidle under timeavtalen ved å lese igjennom den medisinske dokumentasjonen som foreligger.

Man hadde følt seg tryggere som pasient om fastlegen henviste videre til spesialist med kunnskap på området.

Legen er hyggelig å prate med, men oppleves om dårlig faglig oppdatert.

Et ønske om å hjelpe.

Lege: Inge Røsstad Skrevet

Jeg har vært fornøyd med tilgjengeligheten til Dr. Røsstad. Han har et ønske om å hjelpe. Turnuslege brukes ved behov, så det er ikke alltid man treffer sin fastlege. Enkelte av sekretærene oppleves som lite hjelpsomme.

Ikke bra!

Lege: Hanne Cicilie Larsen Skrevet

Vi er meget skuffet over denne legen. Førsteinntrykket var innmari bra, endelig en ordentlig lege tenkte vi. Helt til vi virkelig trengte støtte og hjelp fra fastlegen vår. Da sviktet det totalt. Jeg håper aldri noen opplever noe i nærheten av hva vi opplevde hos henne. Etter mange års kamp mot systemet koblet vi inn fastlegen vår, som for øvrig var ny for oss. Hun skulle sette i gang tiltak som ikke hører noen steds hjemme på vår datter, for hun hadde ikke tid til å vente til skikkelig utredning ble satt i gang. Heldigvis nektet vi å sette i gang disse tiltakene, nå 4 måneder etter sitter vi med en diagnose på vår datter, en diagnose ingen ønsker på sitt barn. Fastlegen ville ikke en gang sette seg inn i vår situasjon, ikke foreta noen som helst utredning, før hun skulle kjøre over oss med sine tiltak. Dette er noe denne legen bør ta lærdom av, så ikke andre familier opplever det vi opplevde. Ingen støtte, ingen hjelp, ingen empati, ingen forståelse for vår situasjon. Kun denne legens egne holdninger som overstyrte alt.

Den første legen jeg har hatt som har en genuin empati

Lege: Hanne Cicilie Larsen Skrevet

For første gang i mine 30+ år så har jeg nå en lege som hører på hva jeg sier. Jeg er ikke av den typen som løper til legen for alle mulige ting, så når jeg først går til legen så er det gjerne alvorlig. Men siden jeg er ganske rolig av meg så har de forrige legene gjerne avfeid det som har vært galt med at det går seg nok til. Så det å kunne forklare hva som er vondt/galt, og så å bli trodd og så få spørsmål relatert det som er feil er mildt sagt en befrielse.

Under tilgjengelighet/telefonkø så har jeg markert full pott siden jeg alltid benytter meg av timebestilling på nett. Utrolig kjekk løsning.