Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Tannlegehuset
Fantastisk dyktig, varm og vennlig
Tannlege: Stine Bjørhovde SkrevetStine fremstår som meget dyktig. Alltid imøtekommende og hyggelig. Tar seg god tid å forklare hva hun skal gjøre. Man føler rolig og avslappet når man er hos henne.
Beste tannlegen i Bergen!
Tannlege: Stine Bjørhovde SkrevetHos Stine føler man seg i utrolig trygge hender. Profesjonell, imøtekommende og utrolig omsorgsfull tannlege. Snakker underveis og forklarer godt alt hun gjør, samt sørger alltid for at man er mest mulig komfortabel i stolen. Stine er definitivt en tannlege jeg vil beholde for alltid!
Vennlig og flink
Tannlege: Solveig Helene Ystgaard SkrevetFlink til å beskrive behandlingen hun gjør og svare på spørsmål man stiller. Virker genuint glad i arbeidet sitt og gir gode råd for videre tannhygiene.
Bare en fornøyelse å komme til henne.
Tannlege: Stine Bjørhovde SkrevetVeldig hyggelig og imøtekommende tannlege.Praten går lett så lenge ikke munnen min er full av instrumenter men da prater hun.Jeg syntes hun er dyktig og tar seg tid å forklare hva hun gjør og hva som bør/skal gjøres.
Trygg og kompetent
Tannlege: Kjetil Kvist SkrevetEg har gått til Kjetil i 6 år og har kvart år fått god og effektiv behandling. Kan absolutt anbefale han vidare!