Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Tannlegehuset
Er nesten ikke redd tannleger lengre
Tannlege: Kjetil Kvist SkrevetHar hatt tannlegeskrekk i over 30 år, aldri gått til tannbehandling selv om jeg har hatt smerte, men etter samtaler med NAV skulle jeg på kontroll. Jeg sa da at jeg ikke ville la noen borre eller gjøre noe i munnen min uten narkose, men jeg fikk et stort hull i en tann som førte til betennelse i hele ansiktet mitt. Kvist tok timen og fikset en rotfylling etter lokal bedøvelse, han har også fikset særdeles mye raskt, så jeg føler meg trygg og komfortabel.
Han forklarer det han skal gjøre, og han er forsiktig. Kvist er kjapp, og han jobber effektivt, noe som har ført meg til flere timer hos ham siden jul, og ny time på torsdag der han skal gjøre mye. Jeg er ikke redd lengre, litt nervøs, men jeg vet jeg er i veldig gode hender.
Trygg og kompetent
Tannlege: Kjetil Kvist SkrevetFøler meg alltid trygg på at Kjetil Kvist har god kompetanse og oversikt over fagområdet. Han er også omgjengelig og positiv.
En fantastisk flink tannlege
Tannlege: Stine Bjørhovde SkrevetAnbefaler henne på det varmeste. Veldig dyktig, rolig og forklarende. Har hatt mellom rom mellom fortennene, noe hun fikset lett med å ligge kompositt mellom de. Resultatet ble fantastisk fint, så fornøyd😊😊
Behagelig tannlege
Tannlege: Bjarte Keilen SkrevetBehagelig personlighet og dyktig tannlege. Lytter til hva man sier og velger ikke automatisk den dyreste løsningen.
Den beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Stine Bjørhovde SkrevetMeget dyktig. Forklarer underveis på en veldig god måte. Lett å snakke med og gir gode råd. Anbefales på det varmeste.