Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Tannlegehuset
Ny tann på 1 besøk
Tannlege: Kjetil Kvist SkrevetHeilt fantasisk! Knekt av ei jeksel på høyre side oppe. Tannlege Kjetil Kvist er oppdatert på det teknologiske. Han laga ei ny krone i Porcelen på litt over ei time. Skanna tanna digitalt og det vert fresa ut ei ny ein. Dyktig til å forklara!!
Den beste tannlegen
Tannlege: Stine Bjørhovde SkrevetHelt enig med alt positivt som er skrevet om Stine som tannlege. Aller viktigst for meg er at tannlegen forklarer og begrunner underveis i arbeidet. Jeg kan virkelig ikke fordra opplevelsen av tannleger som durer i vei inne i kjeften min uten å fortelle meg hvorfor. Her er Stine i en helt egen klasse! Glimrende, på alle vis. Jeg har flyttet fra Landås, men har ikke tenkt å skifte tannlege!
Flott og behagelig opplevelse (i motsetning til mange tannleger)!
Tannlege: Kjetil Vatne SkrevetTannlege Kjetil Vatne er den mest skånsomme og trygge tannlegen jeg har møtt i Bergen. Dette til tross for min flerårige samling av tannsten. Anbefales på det varmeste, særlig for de av oss som på generell basis ikke er særlig glad i tannlegene.
Svært god service og kvalitet på arbeid
Tannlege: Bo-Henning Skaale SkrevetSvært godt tannlegesenter med mange flinke tannleger. Serviceinnstilt og hyggelig. Tilgjengelig.Kan absolutt anbefales.
Fantastisk!!
Tannlege: Kjetil Kvist SkrevetUtrolig behagelig og dyktig tannlege! Forklarer hele tiden hva som skjer..
Ingen smerter!
Anbefaler han på det sterkeste!