Oris Dental Fredrikstad

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Jens Wilhelmsens gate 1 1671 Kråkerøy
Oris Dental Fredrikstad holder til i Fredrikstad

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Oris Dental Fredrikstad

Alltid fornøyd

Tannlege: Sarah Emilie Birkeland Skrevet
Pris

Fornøyd med alt hos denne tannklinikken.
Kan anbefales til andre
Effektiv og flink tannlege
Min mann var også meget fornøyd etter sitt første besøk hos dere

Du finner ikke bedre tannlege.

Pris

Anders er den flinkeste, mest skånsomme og forståelsesfulle tannlegen jeg har vært borti.
Mange tannleger reklamerer med at de er gode på tannlegeskrekk, men her bør alle se til Anders - fordi han ER faktisk god på det.
Du merker ikke engang bedøvelses-stikket, da han er så enormt god til å både distrahere og er så gjennomtenkt i alt han gjør.
Jeg har så mye fint jeg kunne skrevet om han, men ganske godt oppsummert: Før måtte jeg ha sterke beroligende for å gå til tannlegen, hos Anders er ikke det nødvendig lengre.

Meget dyktig tannlege

Pris

Anders er en meget dyktig tannlege og sammen med hans flinke assistenter føler du deg godt ivaretatt med en smertefri behandling.

I trygge hender

Tannlege: Sarah Emilie Birkeland Skrevet
Pris

Utrolig fornøyd med Sarah på Oris Dental! Har fjernet visdomstennene hos henne, og hun fikk meg til å føle meg trygg og ivaretatt igjennom hele prosessen. Hun forklarte hva som skjedde underveis og hørte på hva jeg sa! Utrolig dyktig! Jeg har kun gode opplevelser hos Sarah og Oris dental!

God tannlege

Pris

Tannlegen som jobber der er fantastisk. Tok behandling i narkose, fikset opp i mye, og våknet helt smertefri.
Servicen derimot er dårlig, måtte mase for å så svar på når jeg hadde time, ble lovet av flere at dem skulle ringe dagen etter behandling, noe som aldri skjedde