Om vurderingeneSiste vurderinger av Odontia Tannlegene Lyngdal
Svært nøye og flink
Tannlege: Arian Rahel SkrevetHar vært hos Arian og fått behandling nylig. Han er svært nøye i sitt arbeid. I tillegg er han utrolig hyggelig og får meg til å slappe godt av under behandling, noe som reduserer min tannbehandlingsangst. Anbefaler han på det sterkeste!!
Meget dyktig, men vær klar over dette:
Tannlege: Steinar Osmundsen SkrevetJeg kan trygt anbefale tannlege Steinar Osmundsen, men forvent ikke en tannlege med nærhet og varme. Hva så? Du besøker han fordi han er en meget dyktig tannlege, ikke fordi dere skal utveksle livshistorier.
Dyktig og omsorgsfull tannlege.
Tannlege: Arian Rahel SkrevetDyktig, hyggelig og ikke minst forståelsesfull tannlege. Jeg er svært fornøyd med hans arbeid.
Grundighet, dyktighet og pasientoppfølgning er noe som kan forventes.
Anbefales.
Veldig flink tannlege
Tannlege: Arian Rahel SkrevetArian er en veldig flink tannlege, veldig flink faglig og ved pasientbehandling. Alltid blid og hyggelig. Han lytter til det du lurer på, og kommer med gode løsninger. Anbefaler Arian på det varmeste!
Den beste tannlegen jeg noen gang har hatt
Tannlege: Arian Rahel SkrevetFikk behandling av han på Tannlegehøyskolen i Oslo. Dette er den beste tannlegen jeg noen gang har hatt. Veldig sympatisk, lyttet til meg. Svært effektiv. Jeg hadde veldig store smerter, men nå er problemet løst. Kommer 100% til å fortsette å gå til Tannlege Arian Rahel. Anbefales virkelig!