Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Labyrinten Legesenter
Bra mann
Lege: Anders Fortun SkrevetBra mann som tar seg GooooD tid med pasientene. Får alltid utfyllende svar, og følger opp pasientene sine.
Veldig bra
Lege: Bjørn Roger Ness SkrevetLege Ness er veldig grundig, og tar alltid pasienten på alvor. Følger deg bra opp. Føler meg veldig trygg hos ham.
Den perfekte fastlege
Lege: Bjørn Roger Ness SkrevetLett tilgjengelig. Har forståelse.Rask til og henvise til spesialist.Er også hjelpsom utenom åpningstiden. Eksempel: Skrev sms en søndag for og spørre om han hadde legevakt. Han ringte meg og sa at han om nødvendig kom for og hjelpe selv om han hadde fri.En fastlege mange kan lære mye av. Fri for dill og det går og diskutere med.Takk for at du er min fastlege.
Uhøflig.
Lege: Bjørn Roger Ness SkrevetHer blir man møtt av en person som er mest opptatt av å snakke og styre, men klarer ikke å lytte. Går ut uten å føle man har fått hjelp eller muligheten til å forklare hva man vil ha hjelp med.
Menneskelig og positiv!
Lege: Bjørn Roger Ness SkrevetBjørn har alltid tid og gjør seg tilgjengelig når det trengs. Er ydmyk i forhold til egne kunnskaper og trekker inn annen kompetanse når det trengs. Mest av alt er han et medmenneske, som både er flink til å lytte og til å gi av seg selv. Jeg er kjempefornøyd!