Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Labyrinten Legesenter
Dyktig og imøtekommende
Lege: Natalia Tracyanne SkrevetNatalia er den beste fastlegen jeg noensinne har hatt. Jeg opplever at hun tar seg god tid, man føler seg sett og hørt, og hun er empatisk og kunnskapsrik.
Seriøs og forståelig.
Lege: Anders Fortun SkrevetHar alltid blivit godt motatt og behandlet hos han.
En som tar deg på alvor. Etter at jeg skadet meg i jobben, så har jeg fått beste mulige hjelp her hos han.
Har virkelig gjort alt han har kunnet for og hjelpe meg.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Natalia Tracyanne SkrevetDette er en lege som tar seg tid til å se deg og å lytte til hva du har å si framfor å kun se ned i pc-tastaturet. Hun husker hvorfor du var inne til konsultasjon sist og hun er kunnskapsrik og empatisk.
Gav meg opp.
Lege: Natalia Tracyanne SkrevetDa jeg slet som mest ba hun meg finne annen lege.
Det var misforståelser man kunne ha ryddet opp i..
Frekk og dårlig lege
Lege: Bjørn Roger Ness SkrevetEn lege som ikke møter på jobb før etter over 1 time han skulle vært der
Første inntrykket når eg kom til han virket bra. Andre gangen var han frekk og ufin og bablet om den ene diagnosen etter den andre, sa at nei det er ikke det som feiler deg det er det og det osv osv. Mumler veldig! Hadde med min stedatter inn pga hun kan mye legespåk og hjertesykdom, og hun fikk bare beskjed om å holde kjeft.... har byttet fastlege nå og anbefaler han overhode IKKE!!