Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Labyrinten Legesenter
Imøtekommande
Lege: Bavan Balasingham SkrevetSom pasient har eg opplevd lege Bavan Balasingham som høfleg, positiv, interessert og imøtekommande. Han har sett av god tid til samtale og konsultasjon, og har strekt seg langt for å etterkome mine ønskje om konsultasjonstidspunkt. Eg har god tillit til Bavan.
Jeg følte meg hørt og fårstått.
Lege: Natalia Tracyanne SkrevetDet har vært en profesjonell vurdering av helsen min. Jeg ble tatt imot hyggelig og jeg følte meg trygg med legen. Jeg anbefaler Natalia til andre med åpent hjerte.
Lett å få akutt time hos.
Lege: Natalia Tracyanne SkrevetRyddig og enkel, kom inn med ørebetennesle, og det var jo greit å få konstantert dette, enne å motte vente på min fastlege i 10 dager..
Totalt vrak
Lege: Bjørn Roger Ness SkrevetUff... flyttet og måtte bytte fastlege.. etter 2 minutter var det bare å bytte igjen gitt.
Kontoret var kaotisk, mannen var stresset, og diagnosen kom aldri. Men så rakk jeg ikke å åpne munnen før monologen hans startet
Du føler deg sett
Lege: Muhammad Anas Malik SkrevetHan ser deg, er med på samarbeidsalianse, og du opplever å få hjelp. Han smiler og er alltid blid. Effektiv. Hyggelig. Morsom. Jeg skulle gjerne valgt han som fastlege.
Til å være så fersk så virker han erfaren nok til å vurdere de tilfeller jeg har vært der for.