Om vurderingeneSiste vurderinger av TannGalleriet Høvik
Faglig meget profesjonell, menneskelig varm og lyttende
Tannlege: Maryam Yosofzay SkrevetJeg har aldri hatt bedre tannlege, Dette er en tannlege som bryr seg om pasienten! Hun er rolig i sitt vesen og gir deg tid. Hun gir deg grundig faglig informasjon om dine tenners tilstand, hva som må gjøres som er best for din tannhelse. Hun gir grundige råd hva du selv må gjøre for å ivareta tennene dine. Hun er nøye og meget profesjonell i arbeidet sitt.
Fantastiske resultater, topp tannlege
Tannlege: Bojana C. Stevenson SkrevetKunnskapsrik og dedikert tannlege, one of a kind. Den flinkeste tannlegen som jeg har vært bort i, som har fanget opp og behandlet mine problemer med tenner som har vært undervurdert. Hyggelig, alltid blid og gjør alt det beste hun kan for pasienten. Toppers!
Kjempeflink og kjempehyggelig.
Tannlege: Bojana C. Stevenson SkrevetFantastisk tannlege som ser hele mennesket. Føler meg alltid velkommen og i gode hender.
Anbefales på det aller varmeste.
Svært fornøyd pasient
Tannlege: Bojana C. Stevenson SkrevetEtter å har gruet meg til tannbehandling i mange år, har denne tannlegen kurert tannlegeskrekken min. Profesjonell, rolig, kunnskapsrik.
Topp score på alt!
Dyktig og profesjonell tannlege
Tannlege: Maryam Yosofzay SkrevetHun er meget dyktig, oppmerksom og god i det hun driver med, spesielt med engstelige pasienter. Anbefales !