Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Lillestrøm
Unngå
Tannlege: Pia Elise Langdalen SkrevetSvært dårlig behandling og oppfølging av tannlegen. Kan si føltes som fysisk mobbing, fikk den frekkeste behandlingen i livet mitt. Hvis du ønsker å få tannlegeskrekk, er dette akkurat tannlegen for deg. Selv ble jeg ikke informert om hun hadde planlagt en kronefylling. Jeg ble ikke tilbudt det. Først gjorde hun vanlig fylling, etterpå ringte hun meg og sa om det var nødvendig rotfylling etter vanlig fylling.... Hun sendte meg til en annen tannlege for rotfylling. Til slutt sier hun nå at det er tid for kronefylling. Etter at jeg var uenig om kronefylling, fikk jeg den styggeste, groveste behandlingen ...
Hadde det vært mulig å gi minusstjerner
God tannlege, det er en grunn til at få bytter.
Tannlege: Bård Pande SkrevetHar hatt Pande som tannlege i snart tyve år, svært betryggende faglig nivå- dette er en mann som kan sitt fag. Har alltid godt begrunnede (som har vist seg) råd til behandling. Kombinert med lun trøndersk humor, har jeg kun godt å si.
Meget flink tannlege
Tannlege: Bård Pande SkrevetMeget dyktig og hyggelig som gjør at tannlegebesøk er en fryd. Litt dyrt, men grunnet Pande fortsetter jeg på samme sted.
Dyktig og veldig trivelig
Tannlege: Jim Riis SkrevetHar vært hos Jim i mange år nå. Alltid like blid og setter alltid på god musikk under behandlingen. Veldig nøye og dyktig i faget. Anbefaler Jim på det sterkeste!
Hyggelig og imøtekommende
Tannlege: Pia Elise Langdalen SkrevetGir god behandling og tar hensyn til mine behov og plager. Er rolig og forklarer godt hva hun gjør, slik at jeg slapper av