Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Lillestrøm
Useriøs tannlege
Tannlege: Kristin Skinnes SkrevetGjorde en dårlig jobb og lite imøtekommende. Følte meg ikke hørt og var frekk. Var ikke interessert i å rette opp i sine egne feil og sluttet å svare mine henvendelser, styr unna denne tannlegen.
Trygg og dyktig tannlege
Tannlege: Sølve Larsen SkrevetJeg gikk til Sølve etter henvisning da en annen tannlege hadde rotfylt tann både uten grunn og på feil måte som ga vedvarende og sterke smerter. Sølve møtte meg meg trygghet, faglig dyktighet og som han selv sa, et par dager etter var jeg helt smertefri. Anbefaler på det sterkeste!
Svært dyktig og hyggelig tannlege!
Tannlege: Hans Jacob Nordhov SkrevetEtter fire år som kunde av Hans Jacob, er han uten tvil den dyktigste tannlegen jeg har vært hos. Høy grad av nøyaktighet og ærlige anbefalinger. Noen ganger er det ingenting som må gjøres, andre ganger må noen grep tas. Ja, det koster, men han og Colosseum Tannklinikk mener jeg er best i klassen.
Aldri mer til ham
Tannlege: Jim Riis SkrevetGrei til å begynne m, så ble d gjort ting vi ikke var enige om på forhånd. Ba om antibiotika pga betennelse i tannkjøttet, fikk nei. Brukte tannskylleveske i tre md. Byttet tannlege !
Fant ikke helt ut av det
Tannlege: Jim Riis SkrevetFant ikke helt ut av det, noe som gikk utover lommeboka og helse. Hvis du har utfordringer med tennene forsøk å få tak i noen som tar deg på alvor og som ønsker å finne ut av det.