Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Jessheim
WOW- Aldri opplevd bedre
Tannlege: Zina Emami Kristiansen SkrevetMunnen er et sensitivt og ømfintlig område, og jeg har aldri opplevd så god oppfølging og service som hos Zina.
Jeg måtte operere bort en kul på innsiden av munnen, og inngrepet var svært vellykket takket være Zinas ekspertise. Hun er grundig og informerer nøye på forhånd, steg for steg. I tillegg forklarer hun hvilke medisiner du får og hvor lang behandlingstiden er. Hun er forsiktig og nøyaktig i alt hun gjør.
Etter behandlingen fulgte hun meg tett opp via SMS og vurderte bilder jeg sendte av leppen for å sikre at såret grodde riktig. Jeg har aldri opplevd en lege som er så opptatt av sine pasienter i etterkant av et inngrep.
Senere måtte jeg også operere ut en visdomstann, og igjen viste Zina sin eksepsjonelle dyktighet og nøyaktighet. Hun har en unik måte å gjennomføre inngrep på, slik at det oppleves mindre omfattende og såret gror raskere. Også denne gangen hadde jeg daglig kontakt med henne via SMS hver kveld, hvor hun vurderte bilder for å sikre at det ikke var tegn til betennelse og at hevelsen gikk ned.
Zina er en fantastisk lege som virkelig bryr seg om pasientene sine og har en stor yrkesstolthet. Jeg anbefaler henne på det varmeste dersom du skal gjennomføre et inngrep i munnen.
Meget dyktig tannlege!
Tannlege: Anders Helgedagsrud SkrevetAnders er en svært dyktig tannlege, med et godt håndlag. Han er skånsom i utførelsen, så behandlingen har vært smertefri. Oppfølgingen i etterkant har vært upåklagelig. Han har et lett humør, og tar seg god tid til pasienten. Det er tydelig at han er opptatt av pasientens opplevelse, og han oppleves som ydmyk, empatisk og kunnskapsrik.
En tannlege som kan anbefales på det varmeste!
Beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Anders Helgedagsrud SkrevetHar hatt Anders som tannlege i noen år nå. Jeg opplever alltid å bli møtt på en god og profesjonell måte. Han er hyggelig, forsiktig under behandling og stopper opp mange ganger undervis slik at jeg får skylle munnen. Helt tipp topp!
10/10
Tannlege: Berit Alvilde Nordal Thorud SkrevetJeg hadde valgt denne tannlegen 10 av 10 ganger, fordi - tydelig, selvsikker, tar tilbakemeldinger, gir gode råd, er effektiv og presis. Egenskaper som gjør at jeg, selv om ganske mye tannbehandlingsangst, allikevel velger å oppsøke tannlege.
Et veldig positivt inntrykk.
Tannlege: Jörgen Tjernberg SkrevetTusen takk doktor. Profesjonell, ren, uten bivirkninger. Utførte implantasjon. Alt gikk bra etter operasjonen.