Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Jessheim
Meget flink og behagelig
Tannlege: Shaheen Sæter SkrevetKort ventetid på time.
Forteller hva hun gjør underveis hvis du ber om det, noe som er beroligende for en som ikke er så glad i å gå til tannlegen.
Hyggelig og behagelig vesen.
God tilgjengelighet og lett å få parkering.
Helt normale priser.
Bra resultat, meget fornøyd.
Svært hyggelig og dyktig tannlege
Tannlege: Anders Helgedagsrud SkrevetAlltid en god opplevelse å komme til Anders. Her er alt topp, fra informasjon og behandling helt ned till spillelisten
Ikke helt bra
Tannlege: Anders Helgedagsrud SkrevetHar brukt A.H. over en lengre periode. Ble anbefalt han av en kollega. Hyggelig fyr, men jeg begynner å lure på hvor nøye han er. Er hos han kun en gang pr år og da synes jeg han bør foreta en skikkelig undersøkelse, ikke kun se på bildene.
På kvitteringen står det undersøkelse , han foretok overhode ingen undersøkelse . Så litt på bildene og snakka. Betalte over 600,- kr. Var i stolen i Max 15 min og av den tiden vente jeg minst 5 min.
En veldig flink tannlege
Tannlege: Berit Alvilde Nordal Thorud SkrevetBerit er en kjempe flink tannlege som vet hva hun holder på med. Hun er alltid blid og hyggelig. Har tannlege skrekk men etter å ha vært hos Berit er det ikke noe problem å dra til tannlegen lengre. Kunne ønske hun fortalte litt mer av hva hun gjør underveis, men bortsett fra det er jeg kjempe fornøyd. Også må jeg nevne de som sitter i resepsjonen, de er helt fantastiske og super hyggelige.
Fantastisk tannlege
Tannlege: Shaheen Sæter SkrevetHar brukt henne i flere år, og har bare posetive ting å si om henne. Dyktig, lyttende, forklarer grundig og alltid blid. Trenger ikke være redd for å gå til tannlegen når man kan gå til henne.