Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Voll Legesenter
Enig, travel lege
Lege: Kjetil Johnstad Gimse SkrevetJeg må bare 100% støtte innlegget om at denne legen er hyggelig og sympatisk. Men. Veldig travel og kan i blant virke noe arrogant. Det som er et problem for meg er kanskje ikke det for andre. Men stadig og bli sammenlignet med andre hjelper ikke meg. Har også lurt på hva slags "fullmakter" sentralbordet har for å avgjøre dine behov for hva du trenger.
En lege som tar meg på alvor. Lytter og viser omtanke.
Lege: Maria Skalleberg SkrevetDr. Skalleberg er en fantastisk lege. Hun lytter, hun viser omtanke og kommer med gode råd. Dersom pasienten er urolig for noe, selv om hun er sikker på at alt er i orden, så sender hun pasienten videre, slik at pasienten får et sikkelig svar. Hun ønsker ikke at pasienten skal gå rundt å lure. Da sørger hun heller for at pasienten får en sikkelig svar. Hun er flink til å kontakte personen umiddelbart, dersom det skal være noe.
Den beste legen jeg noen gang har hatt.
Saklig og grei, men fryktelig travel
Lege: Kjetil Johnstad Gimse SkrevetVeldig opptatt lege, preges av dårlig tid. Pasient Inn - pasient ut - neste! Er veldig hyggelig og sympatisk. Det virker som han lytter til deg... Personlig sitter jeg igjen med en følelse av at han ikke tar meg og mine plager seriøst. Forteller istedet om andre som har det verre.... Og så er det så synd at enkelte av legesekretærene på Ajer Legesenter er frekke på telefonen.