Om vurderingeneSiste vurderinger av Sinsen Tannhelse
hyggelig og flink
Tannlege: Leila Daria Walizadeh SkrevetHar opp gjennom årene gått til billigste tannlegene jeg har funnet, det har medført en del dårlige fyllinger og plager med tennene. Fikk ordnet opp i alt hos Leila.
Tidligere tannleger har anbefalt å trekke ut visdomstennene men hun anbefalte bare å la dem være, siden de foreløpig ikke fører til noen infeksjoner eller andre problemer i tannkjøttet/tennene.
Veldig hyggelig og imøtekommende tannlege som kan anbefales.
Anbefales
Tannlege: Kine-Lee Fuglesang SkrevetImøtekommende og hyggelig tannlege med en behagelig og rolig framtoning. Selv kirurgisk fjerning av visdomstenner gikk både smertefritt og greit for seg. Hun virker oppdatert og dyktig i faget sitt. Forklarer nøye hva hun gjør, ber meg si fra dersom det gjør vondt, og forsikrer seg jevnlig om at jeg som pasient har det bra. Alt i alt -veldig fornøyd.
Profesjonell og hyggelig
Tannlege: Monika Kristina Rikter SkrevetFlink til å se sammenhenger over tid, unngår å gjøre mer enn nødvendig, godt håndtverk, alltid hyggelig.
Rolig og nøyen
Tannlege: Kine-Lee Fuglesang SkrevetHar vert til Fuglesang eit par gangar, og opplever det som ein særs positiv opplevelse sjølv om eg har tannlegeskrekk. Ho er veldig rolig, og forklarar alt som blir gjort. Det føles som ho tar meg som pasient på alvor, og dermed gjer sitt ytterste for at eg skal sitte igjen med ein fornøgd kjensle av noko som ofte er mest traumatisk. Er veldig nøgd med å ha funne denne tannlege, og kan anbefale ein tur til Fuglesang. Ho er veldig nøye på alt som blir gjort.
Glimrende tannlege
Tannlege: Kine-Lee Fuglesang SkrevetSjelden jeg skriver slike vurderinger, men her synes jeg det er på sin plass. Vært innom 3-4 ganger nå og hun er rett og slett en glimrende tannlege. En du føler du kan stole på.
Skryt til resten av kontoret også. Veldig hyggelig. Håper de holder sammen lenge.